De Zomer Boost komt er aan!
Ben je nog niet aan zomervakantie toe, als de circuslessen zijn afgelopen? Wil je juist extra intensief met een circusonderdeel aan de slag. Doe dan mee met onze Zomer Boost! De Boost bestaat uit 4 circuslessen van 2 uur voor leerlingen van basislessen 1,2 en 3 en de werkplaatslessen. De  lessen worden door twee trainers gegeven. Deze zomer hebben we op maandag en woensdag de volgende lessen in de aanbieding: 
Zomer Boost JÈS = Jongleren Eénwielfietsen en Steltlopen & Zomer Boost TAL = Tumbling Acrobatiek en Lucht

ZOMER BOOST JÈS (Jongleren – Eénwielfietsen  – Steltlopen)
Je maakt éénwielfietsen en steltlopen interessanter als je coole trucs kan of tegelijkertijd ook kunt jongleren. Een boost in multi-circus-tasking  zou je dus kunnen zeggen! Circaso wil een paradeploeg starten in het volgende seizoen. Parades bewegen zich voort en dat wordt bijzonder als dat op een éénwielfiets of stoere stelten gebeurt. Lijkt je dat wat en heb je een goed gevoel voor balans? Geef jezelf dan een laatste boost in éénwielfietsen en stellopen voordat je de zomer in gaat.

Maandagavond van 17.00-19.00 uur
Data: maandag 17-6 / 24-6 / 1-7 / 8-7

ZOMER BOOST TAL (Tumbling – Acrobatiek  – Lucht)
Een uitdagend programma waarin begonnen wordt met een warming-up met handstanden en lenigheid. Daarna, trainen we onze armen in het klimdoek en de trapeze en leren we mooie trucs. Vervolgens we werken aan het bouwen van hoge piramides. We sluiten af met trampoline en lange mat springen. Met deze boost ga je vol energie de zomervakantie in.

Woensdagavond van 17.00-19.00 uur
Data: woensdag 19-6 / 26-6 / 3-7 / 10-7

Praktische informatie
Locatie Teijlerstraat 126
Kosten: 50,- euro per persoon voor 1 Boost.
Opgeven: info@circaso.nl of bij de trainer