CIRCUS OP AANVRAAG

Circusles op locatie of een speciaal optreden in Den Haag en omstreken? Circaso biedt de mogelijkheid om feesten en evenementen op te vrolijken met een circuskunsten. Misschien denk je aan een optreden van onze artiesten of wil je juist een ervaren trainer om het publiek iets te leren. In overleg kan Circaso een mooi aanbod op maat creëren.

Interesse? Hieronder een kort overzicht van onze activiteiten en voor meer informatie en prijzen, mail naar: info@circaso.nl. Maar wees op tijd (minimaal zes weken van tevoren, want er moet natuurlijk wel gerepeteerd worden!

Presentaties en voorstellingen op locatie

Onze leerlingen vinden het leuk om op het podium te staan en het publiek te verrassen met mooie kunsten. Kijk wat bij jouw evenement past?

Circaso Den Haag presentaties jeugdcircus

Presentaties

In korte presentaties van circa 15 minuten kan het publiek genieten van acrobatiek, jongleeracts, éénwielfietsers en eventueel zelfs luchtwerk, zoals trapeze of tissu.

De acts kunnen 2 à 3 keer getoond worden tijdens het evenement of wijkfeest.

Onze optredens worden altijd begeleid door een professionele trainer die de leerling deskundig coacht.

Interesse? Mail ons
Circaso-circus-parades-presentaties-op-straat-Den-Haag

Parades

Ideaal voor straat- of wijkfeesten zijn onze parades. Dat zijn kleine optochten van Circaso-leerlingen op éénwielfietsen en in de toekomst ook stelten.

Deze parades geven kleur, vrolijkheid en actie aan ieder evenement!

Interesse? Mail ons
Circaso-circus-voorstelling-preview-jeugd-Den-Haag

Voorstellingen & previews

Elke 1,5 à 2 jaar produceren de leerlingen van Circaso een grote circustheatervoorstelling.

In aanloop naar de premiere kunnen previews uit deze voorstelling gepresenteerd worden op evenementen.

Hou voor de premières onze website en Facebook in de gaten.

Interesse? Mail ons
Circaso-circuspieten-Den-Haag

Circuspieten

Circuspieten bij Sinterklaas. Onze pieten zijn eigentijds en modern. Circaso heeft daarbij oog hebben voor de maatschappelijke ontwikkelingen.

Circaso-pieten zijn vrolijke schoorsteenpieten die het publiek verrassen met hun capriolen en acrobatische kunsten.

Interesse? Mail ons

Circus op Maat

Met Circus op Maat ga je zelf aan de slag met circus. Op school of op locatie? Bekijk de mogelijkheden.

Circaso circuswerkplaats Den Haag

Circuswerkplaats

Wil je een evenement, wijkfeest of festival opvrolijken door jouw gasten zelf aan de slag te laten gaan?

Een circuswerkplaats is een ideale gelegenheid voor kinderen (en volwassenen) om allerlei circustechnieken zelfstandig uit te proberen. Loopbal, één-wielfietsen, jongleerballen, diabolo’s, jongleerringen en Chinese bordjes. De circusmaterialen liggen voor het grijpen!

Er is altijd een begeleider van Circaso aanwezig die instructies en uitleg geeft, coacht, enthousiasmeert en let op veiligheid en plezier.

Interesse? Mail ons
Circaso-workshop-circus-Den-Haag

Workshop Circus

Toe aan een échte uitdaging tijdens jouw evenement? Met een workshop Circus gaan jij en jouw gasten intensief en gericht oefenen en leren. Jullie gaan aan de slag met één of meerdere technieken, zoals jongleren, diabolo en/of acrobatiek, onder begeleiding van onze trainers.

Natuurlijk staat zo’n workshop garant voor veel circusplezier!

Interesse? Mail ons
Circaso-circusdagen-op-school

Circusdagen op school of BSO

Wil je de jaarlijkse sportdag, jubileum of feestdag op school extra bijzonder maken. Of tijdens de vakantie-BSO de kinderen een leuke dag bezorgen? Dat kan met een circusdag op school of op de BSO.

In grote groepen werken wij in circuits. Dat betekent dat de locatie ingedeeld wordt in speelvelden waarbij in elk speelveld enkele circustechnieken te oefenen zijn. Dus bijvoorbeeld een speelveld met jongleerballen, een speelveld met loopkogels, etc. Bovendien is het mogelijk deze feestelijke dag af te sluiten met een presentatie van de leerlingen vóór de leerlingen (en ouders).

In onderling overleg maken we voor deze dag een programma op maat, waarbij afhankelijk van de omvang een beroep wordt gedaan op de vrijwillige inzet van hulp-ouders en er wordt gewerkt met een instructiebijeenkomst voor de ouders en vrijwilligers in de week voorafgaand aan de circusdag.

Interesse? Mail ons
Circaso-circuslessen-op-school

Lessenseries Circus op school en BSO

Circus bij op school? Circaso geeft al jarenlang les in het basis- en voortgezet onderwijs. Als onderdeel van het dagprogramma, het LKP-onderwijs en ook in de naschoolse opvang.

De lessenseries kunnen zowel op locatie gegeven worden, als in de circuszaal van Circaso. In onze circuszaal zijn natuurlijk wat meer mogelijkheden en is de ‘circus-sfeer’ meer te ervaren. Komen we op locatie dan nemen wij een set met circusmaterialen mee passend bij de doelgroep en de omvang van de serie.

De circuslessen worden altijd gegeven door ervaren circusdocenten.

Interesse? Mail ons
Circaso-circus-workshop-bedrijven

Circus voor bedrijven en organisaties

Op zoek naar een teambuilding workshop waarin de energie stroomt en er veel dingen gebeuren, dan is een workshop jongleren of acrobatiek hiervoor een perfecte vorm.

Samenwerking, communicatie, taak- en rolverdeling en vertrouwen zijn begrippen die een plek krijgen en op een bijzondere manier worden ervaren. Hoe houdt het team “al-le ballen in de lucht” en wat heeft het team nodig om “samen te kunnen bouwen”?. De workshops zijn aan te passen op het thema van de dag. Wij gaan hierover graag in gesprek.

Interesse? Mail ons