Algemene bepalingen en informatie circuslessen bij Circaso

lees zorgvuldig door

Welkom bij Circaso, de circuswerkplaats van Den Haag !

Hierna tref je algemene bepalingen en praktische informatie aan over deelname aan de circuslessen.

Proefles, inschrijving & lesgeld

Je kan één normale les kijken en deelnemen. Gaat het om een kind, dan kan daar eveneens één volwassene bij aanwezig zijn.

Indien je beslist dat je circuslessen gaat volgen, dan kan je, indien de trainer daarmee heeft ingestemd tijdens de proefles, meteen de volgende keer meedoen, tenzij er een wachtlijst is.

Indien je wilt deelnemen aan de lessen, kun je je via de website inschrijven en direct de circuslessen betalen. Pas als de betaling voldaan is, kan je de volgende circusles bijwonen.

De inschrijving is voor 30 lessen tijdens het schoolseizoen dat loopt van september tot juni. In de schoolvakanties en op feestdagen worden geen lessen gegeven. Het jaaroverzicht van de lessen is te vinden op de website.

Indien je je gedurende het seizoen inschrijft, wordt alleen het lesgeld van de resterende maanden berekend.

Het lesgeld is afhankelijk van de lesgroep, voor prijzen zie de website, voor een volledig lesseizoen van 30 lessen. Ooievaarspaskorting voor de regeling Kinderen doen mee is 100% indien Circaso de eerste culturele activiteit is, anders 50%, na scannen van de pas. Restitutie van het lesgeld wordt niet verleend.

Inschrijfkosten bedragen éénmalig € 15,- (geen Ooievaarspaskorting!).

Indien je 50% lesgeld moet betalen i.v.m. de Ooievaarspas, dan kan dat nadat je de aanmelding en betaling van het inschrijfgeld hebt gedaan. Gebruik vervolgens deze bankrekening voor de betaling van de 50% van het lesgeld: IBAN NL 17 INGB 0000 7438 98 t.n.v. Stichting Circaso in Den Haag.

Circaso geeft studenten 20% korting op de lessen voor volwassenen. Er is altijd maar één kortingsregeling van toepassing. (dus niet Ooievaaarspas + studentenkorting).

Privacy

Voor de promotie van onze lessen en voorstellingen maken wij incidenteel foto’s en video’s tijdens de trainingen en sowieso tijdens de presentaties. Deze foto’s worden gedeeld via onze website, facebookpagina en eigen drukwerk. Tijdens de aanmelding vragen wij om toestemming hiervoor. Indien je niet akkoord gaat, registreren we jouw naam (of dat van jouw kind) om buiten beeldselecties te worden gehouden.

Aansprakelijkheid

Circaso is voor aansprakelijkheid o.a. verzekerd via De Haagse Polis. De aansprakelijkheid van Circaso, de trainers, medewerkers en vrijwilligers is beperkt tot de dekking van deze aansprakelijkheidsverzekering. Iedere verdere aansprakelijkheid is uitgesloten.

Voor verdere vragen over circuslessen kun je per e-mail contact opnemen, circusles@circaso.nl.