WEKELIJKSE CIRCUSLESSEN: WERKPLAATS LESSEN

ALGEMENE INFORMATIE

Als beginnend circusartiest start je, afhankelijk van je leeftijd in een Basisles. Deze groepen kun je een aantal jaar volgen.

Wil je meer uitdaging en ben je gemotiveerd? Dan kun je na twee jaar doorstromen naar een Werkplaatsles. Daar wordt wat harder, langer en serieuzer geoefend.

Ben je superfanatiek en wil je meer, schrijf je dan in voor een serie Productielessen. Dit kan alleen als je al les volgt in een Werkplaats.

Je kunt natuurlijk ook zowel een Basisles als een Werkplaatsles tegelijk volgen in een seizoen.

Voor extra training en uitdaging zijn er superleuke Technieklessen, waarin je nieuwe technieken kunt uitproberen of technieken beter leren.

INFO OVER DE WERKPLAATS CIRCUSLES

De Werkplaatsen zijn bedoeld voor leerlingen die twee jaar of langer les hebben gehad, meer uitdaging willen en gemotiveerd zijn. In deze lessen wordt wat harder, serieuzer en langer geoefend. Je krijgt conditie- en krachttraining, je maakt kennis met theater en presentatie en je oefent voor nog moeilijkere trucs. Je kunt werken aan een eigen act, die je in een presentatie kunt laten zien.

Doelgroep: leerlingen die 2 jaar of langer bij Circaso zijn. Alle leerlingen vanaf 12 jaar mogen in principe naar de werkplaats voor 12+

Programma werkplaatslessen: Alle circustechnieken komen aanbod, er is meer aandacht voor algemene fysieke training gerelateerd aan circus en er worden meer aanverwante disciplines zoals dans, theater, mime en muziek toegevoegd om mee te werken. Er wordt van de leerlingen verwacht dat ze zich ontwikkelen op het gebied van zelfstandig werken en samenwerken met andere leerlingen.

Lesduur: 1,5 uur

WERKPLAATS 8+.  Duur 1,5 uur Leerlingen van 8 jaar en ouder.
WERKPLAATS 10+. Duur 1,5 uur. Leerlingen van 10 jaar en ouder.
WERKPLAATS 12+. Duur 1,5 uur. Leerlingen van 12 jaar en ouder. Aan deze les kunnen ook nieuwe leerlingen deelnemen.
WERKPLAATS 16+. Duur 1 uur. Leerlingen van 16 jaar en ouder, ook volwassenen zijn welkom na overleg.

LESMOGELIJKHEDEN

(op smartphone zijwaarts scrollen voor hele tabel)
Type les Leeftijdscategorie Lesdag & starttijd Duur les Prijs per seizoen (30 lessen) Locatie
Werkplaats 8+ gevorderde leerlingen vanaf 8 jaar woensdag 17.00-18.30 1,5 uur 275 euro Teijlerstraat
Werkplaats 10+ gevorderde leerlingen vanaf 10 jaar dinsdag 18.00-19.30 1,5 uur 275 euro Teijlerstraat
Werkplaats 12+ nieuwe en gevorderde leerlingen vanaf 12 jaar (overlap met 16+) maandag 18.00-19.30
donderdag 18.15-19.45
1,5 uur 275 euro Teijlerstraat
Werkplaats 16+ gevorderde leerlingen vanaf 16 jaar (overlap met 12+) donderdag 18.45-20.15 1,5 uur 275 euro Teijlerstraat

PASSEPARTOUT-KORTING & OOIEVAARSPASKORTING

Bij het volgen van meerdere lessen zoals een Werkplaatsles + een Techniekles wordt er een korting gegeven, gebruik hiervoor de Passepartout in het aanmeldformulier. Op de productielessen wordt geen korting gegeven.

Ooievaarspaskorting 100% voor leerlingen tot 18 jaar indien zij meedoen onder ‘Alle kinderen doen mee’. Circaso is een culturele activiteit.
In andere gevallen is de Ooievaarspaskorting 50%.
De korting wordt alleen gegeven als de Ooievaarspas door onze scanner gehaald wordt. Indien je een Ooievaarspas hebt, krijg je bericht op welke data dat kan (medio september).

LESLOCATIE

Locatie gymzaal Teijlerstraat 126, 2562 RZ Den Haag (op tennispark Breekpunt)
Entrée via deur voor gymzaal: na de poort van tennispark even doorlopen tot bij de tennisvelden, rechtsaf en buiten naast de ingang naar de kantine van de tennisclub is de deur naar de gymzaal.

AANMELDEN

AANMELDEN voor de les kan via online inschrijving & betaling. Bij aanmelding gedurende het seizoen wordt lesgeld in rekening gebracht vanaf de maand van inschrijving tot aan het einde van het seizoen. Dit bedrag wordt automatisch getoond bij de online inschrijving.

OVERIG

Verder zijn er speciale technieklessen.

Kijk op het jaaroverzicht van lesdata voor lessen en vakanties.