KLEUTER CIRCUSLES

ALGEMENE INFORMATIE

Als beginnend circusartiest start je, afhankelijk van je leeftijd in een Basisles. Deze groepen kun je een aantal jaar volgen.

Wil je meer uitdaging en ben je gemotiveerd? Dan kun je na twee jaar doorstromen naar een Werkplaatsles. Daar wordt wat harder, langer en serieuzer geoefend.

Ben je superfanatiek en wil je meer, schrijf je dan in voor een serie Productielessen. Dit kan alleen als je al les volgt in een Werkplaats.

Je kunt natuurlijk ook zowel een Basisles als een Werkplaatsles tegelijk volgen in een seizoen.

Voor extra training en uitdaging zijn er superleuke Technieklessen, waarin je nieuwe technieken kunt uitproberen of technieken beter leren.

INFO OVER DE KLEUTER CIRCUSLES

Deze les is bedoeld voor kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool. Pas als kinderen in groep 3 zitten kunnen ze door naar de Basisles.
De duur van de kleuterles is 45 minuten.
Kinderen maken in deze lessen kennis met elementen uit het circus. De lessen hebben een speels karakter, er wordt gewerkt op het belevingsniveau van het kind. Alle circustechnieken worden ter kennismaking aangeboden behalve éénwielfietsen en rola rola. Er is veel aandacht voor fantasiespel, motorische ontwikkelingen en basisvaardigheden als gooien en vangen, rennen en springen, rollen en balanceren.

Ouders zijn niet aanwezig bij de kleuterles. Zij wachten buiten (niet in de kleedkamer). De laatste vijf minuten kunnen ze kijken in de les, nadat de trainer hen heeft binnengelaten. Blijf dan a.u.b. bij de deur staan voor de rode lijn, i.v.m. zaalhygiëne.

Ook leuk zijn de ouder-kind circuslessen, waarbij zowel de ouder als het kind circusles krijgt en ze samen de technieken ontdekken.

LESMOGELIJKHEDEN

(op smartphone zijwaarts scrollen voor hele tabel)
Type les Leeftijdscategorie uitgaande van basissschool groepen Lesdag & starttijd Duur les Prijs per seizoen (30 lessen) Locatie
Kleuterles groep 1 & 2 (ca. 4-6 jaar) woensdag 14.30-15.15
zaterdag 9.45-10.30
45 min. 160 euro Teijlerstraat

OOIEVAARSPASKORTING

Bij nieuwe inschrijving wordt 15 euro inschrijfgeld gerekend, ook bij Ooievaarspas.

Ooievaarspaskorting 100% voor leerlingen tot 18 jaar indien zij meedoen onder ‘Alle kinderen doen mee’. Circaso is een culturele activiteit.
In andere gevallen is de Ooievaarspaskorting 50%.
De korting wordt alleen gegeven als de Ooievaarspas door onze scanner gehaald wordt. Indien je een Ooievaarspas hebt, krijg je bericht op welke data dat kan (medio september).

LESLOCATIES

Locatie gymzaal Teijlerstraat 126, 2562 RZ Den Haag (op tennispark Breekpunt)
Entrée via deur voor gymzaal: na de poort van tennispark even doorlopen tot bij de tennisvelden, rechtsaf en buiten naast de ingang naar de kantine van de tennisclub is de deur naar de gymzaal.

AANMELDEN

AANMELDEN voor de les kan via online inschrijving & betaling. Bij aanmelding gedurende het seizoen wordt lesgeld in rekening gebracht vanaf de maand van inschrijving tot aan het einde van het seizoen. Dit bedrag wordt automatisch getoond bij de online inschrijving.

OVERIG

Verder zijn er speciale technieklessen.

Kijk op het jaaroverzicht van lesdata voor lessen en vakanties.