CIRCUSTECHNIEK VOOR VOLWASSENEN

ALGEMENE INFORMATIE

Voor volwassenen organiseert Circaso ook enkele favoriete technieklessen: acrobatiek & arial (tissue en trapeze) & springen.

INFO OVER DE TECHNIEKLES

Acrobatiekles voor volwassenen. Duur 1,5 uur
Een les voor zowel beginners als gevorderden waarin acrobatiek, handstanden en pyramides centraal staan. Voor iedereen vanaf 16 jaar. Dinsdag van 20.00 tot 21.30 uur. 

Aerial voor volwassenen. Duur 1,5 uur
Deze les is voor beginners en lichtgevorderden in tissu en trapeze. Men leert in deze les klimmen op verschillende manieren, men bouwt kracht en souplesse op en leert mooie trucs. Voor iedereen vanaf 16 jaar. Woensdag van 20.00 tot 21.30 uur.

Les inhoud:
– gezamenlijke warming-up op de grond
– warming-up in de tissu
– aanleren van nieuwe trucs en verbeteren van eerdere geleerde trucs
– gezamenlijke cooling-down

Springen voor volwassenen. Duur 1,5 uur
Een les voor zowel beginners als gevorderden waarin we werken aan springtechnieken, radslagen, handstanden, rollen etc. Voor iedereen vanaf 16 jaar. Maandag van 19.30 tot 20.30 uur.

Op donderdagavond tijdens de vrije training van 20.15 tot 22.30 uur is er gelegenheid tot zelfstandig oefenen en natuurlijk krachttraining.

Deelname aan deze technieklessen voor volwassenen is mogelijk voor het hele seizoen van 30 lessen of met een strippenkaart. Zie hiervoor de prijzen en voorwaarden.

Gevorderde en gemotiveerde volwassenen kunnen na overleg met de trainer deelnemen aan de Werkplaats 16+. Daar trainen wekelijks onze circusleerlingen die inmiddels volwassen zijn.

PRIJZEN & VOORWAARDEN

Jaarcursus van 30 lessen: volwassentarief 300,- euro
Strippenkaart acro & arial voor 8 lessen 110,- euro
Proefles voor een nieuwe leerling 12,- euro
Studenten 20% korting.

Voorwaarden:

  • Studenten moeten een studentenkaart kunnen laten zien.
  • De strippenkaart gaat in op de dag dat deze wordt gekocht en is gedurende 10 lessen binnen hetzelfde seizoen geldig. Daarna vervalt hij.
  • Ooievaarspaskorting alleen mogelijk op inschrijving voor een jaarcursus.

Circaso-les-volwassenen

LESLOCATIE

Locatie gymzaal Teijlerstraat 126, 2562 RZ Den Haag (op tennispark Breekpunt)
Entrée via deur voor gymzaal: na de poort van tennispark even doorlopen tot bij de tennisvelden, rechtsaf en buiten naast de ingang naar de kantine van de tennisclub is de deur naar de gymzaal.

AANMELDEN

AANMELDEN voor de les kan via online inschrijving & betaling. Bij aanmelding gedurende het seizoen wordt lesgeld in rekening gebracht vanaf de maand van inschrijving tot aan het einde van het seizoen. Dit bedrag wordt automatisch getoond bij de online inschrijving.

OVERIG

Verder zijn er speciale technieklessen.

Kijk op het jaaroverzicht van lesdata voor lessen en vakanties.