Beste ouders, verzorgers en andere betrokkenen,

Deze week zijn er door de regering vanwege het Coronavirus verregaande maatregelen afgekondigd. Deze beslissing heeft gevolgen voor onze circuslessen en de geplande activiteiten.

Na intern overleg hebben het bestuur en het team van Circaso de volgende beslissingen genomen:

  • Het jaarlijkse presentatieweekend op 20, 21 en 22 maart gaat helaas niet door! We verplaatsen deze activiteit vooralsnog naar een weekend aan het einde van het lesseizoen in de hoop dat de situatie tegen die tijd verbeterd is. De data worden later bekend gemaakt.
  • Zolang de docent zelf geen klachten heeft, gaan de lessen door. Is dat wel het geval, dan wordt gezocht naar een oplossing. Mochten er lessen uitvallen wordt dit gecommuniceerd per mail. Wij volgen hiermee de beslissingen die gelden voor het Primair Onderwijs en Voortgezet Onderwijs.
  • Hebben leerlingen klachten (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts) dan vragen wij de ouders hun kinderen thuis te houden.
  • Mocht u het risico te groot vinden, vanwege kans op besmetting voor uw kind, het thuisfront of andere kwetsbaren in de omgeving, staat het iedereen vanzelfsprekend vrij om af te melden voor de lessen.

We hopen jullie voor nu voldoende geïnformeerd te hebben en wensen iedereen veel sterkte met het omgaan met deze vervelende situatie.

Met vriendelijke groeten,
Circaso team en bestuur