Twee weken zonder circus kan natuurlijk best saai worden… Daarom organiseert Circaso in de kerstvakantie een filmmiddag met na afloop een vrije trainingsmiddag met speciale docenten. Dus zet het in je agenda:

Wanneer: vrijdag 3 januari 2020
Waar: Teylerstraat 126, Den Haag

Programma
13:15 – 14:45 Filmmiddag met: Circus Noël
15:00 – 16:30 Open Circus Middag met speciale docenten

Open Circus Middag
Oefen, speel en leer van elkaar. Ga lekker en vrijblijvend samen aan de slag met jouw favoriete circusactiviteit. Of probeer eens iets nieuws onder begeleiding van onze speciale docenten.

Circus Noel
Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar en dreigt Karo haar nieuwe circusfamilie te verliezen. Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden…

De kerstspecial bij Circaso wordt ook aangeboden aan Rocking Christmas. Rocking Up X-mas zorgt dat vele gezinnen, die het minder breed hebben elk jaar, rond kerst worden verrast met een luxe kerstpakket.