Komend seizoen kan jij je aanmelden voor de productiegroep: Jongeren Productiegroep (10+). Wil jij graag op het podium schitteren? Lees dan snel verder.
Deze productiegroep gaat in ongeveer 30 lessen een voorstelling maken die gespeeld zal worden in het theater.

Jongeren productiegroep: de voorstelling

We maken een absurdistische voorstelling vol met bekende verhalen waarin niets is wat het lijkt. Het bos van Roodkapje komt tot leven, Harry Potter tovert zich een slag in de rondte en wat heeft de GVR met de zeven dwergen gedaan?! Een ritmische voorstelling vol (dynamische) acrobatiek, jongleren, luchtwerk en eenwielfietsen. Maar ook voor andere technieken zoals diabolo en rolbalans creëren we graag een plekje. De voorstelling gaat in het najaar van 2019 in première in theater De Nieuwe Regentes en wordt gemaakt onder leiding van trainers Amy en Dana, incidenteel bijgestaan door externe docenten gespecialiseerd in ritme en beweging.

Repetitieproces en speelperiode
Tot aan de kerstvakantie zullen we met zijn allen een opstart maken van de voorstelling: kennismaken met elkaar, theateroefeningen doen en trainen aan de technieken die je in de voorstelling gaat laten zien. Vanaf januari gaan we de voorstelling verder in elkaar zetten en repeteren. In de maanden voor de zomervakantie zullen we de eerste acts en korte stukken uit de voorstelling voor publiek spelen. Na de zomervakantie zetten we de puntjes op de i en in oktober/november gaat de voorstelling in theater De Nieuwe Regentes in première. De rest van seizoen 2019-2020 zal de voorstelling nog een aantal keer gespeeld worden.

Voorwaarden en aanmelden
-Je traint komend seizoen in een werkplaats 10+, 12+ of 16+.
-Je bent goed in jongleren en/of acrobatiek. Daarnaast beheers je een tweede techniek goed, meer mag natuurlijk ook.
-Je kan vanaf november 2018 wekelijks op vrijdagavond van 18.15-20.15uur trainen.
-Je bent ook in seizoen 2019-2020 nog als leerling actief bij Circaso (i.v.m. de speelperiode).
-Kosten bedragen 150 euro voor ongeveer 30 repetities (te voldoen nadat de spelersgroep is samengesteld).

Laat in de les aan je trainer weten dat je interesse hebt én meld je voor 31 augustus aan via dana@circaso.nl.
Laat in de aanmelding weten wat jouw specialisatie is waarmee je graag op het podium wilt staan en welke circusvaardigheden je hebt. Vermeld daarnaast je naam, leeftijd en huidige lesgroep. De trainers bekijken alle aanmeldingen en stellen een diverse groep samen van maximaal 15 leerlingen. Je hoort uiterlijk 5 september of je meespeelt. Let op: de aanmelding verloopt dus niet via het online inschrijfsysteem, maar gaat apart middels de mail.