Optredens & presentaties & voorstellingen

Optreden tijdens uw evenement

Circaso treedt vaak op tijdens evenementen. Een aantal voorbeelden zijn te zien op ons Youtube kanaal en op Facebook. Wij kunnen speciaal voor uw evenement een kort optreden van ca. 10-15 minuten ontwikkelen dat wij maximaal drie keer binnen drie uur spelen (vaker gaat niet i.v.m. de fysieke energie, een langere periode niet i.v.m. de concentratie-spanningsboog van de jeugd die optreedt).

Wilt u een optreden tijdens uw evenement? Laat ons dat dan minimaal twee maanden vantevoren weten, want er moet natuurlijk wel gerepeteerd worden!

Voorstelling / productie

Twee keer per jaar maakt Circaso een productie die hetzij in het theater, hetzij op uw locatie gespeeld kan worden.

In het najaar (half november – begin december) spelen wij de Circuspietenvoorstelling. Met elk jaar een ander spannend verhaal over ondeugende circuspieten die rare fratsen uithalen.

In het voorjaar (vanaf ca. Koningsdag) spelen wij onze voorjaarsproductie. Deze voorstelling kunnen wij spelen tot en met oktober.

Presentaties van de lesgroepen aan ouders en familie

“Hooggeëerd publiek, hier komen onze jonge circustalenten!” Het licht gaat uit, de spots gaan aan, de muziek start zachtjes en zwelt langzaam aan. En daar komen ze dan: vrolijk uitgedoste kinderen en jongeren. Klaar om een spetterende show te geven. Dat is ook de magie van het circus!

Onze jonge circusartiesten treden natuurlijk heel graag op. In de tweede helft van elk seizoen is er een presentatiedag. Dan laten alle artiestjes van de middaggroepen hun kunsten zien aan familie, vrienden en andere geïnteresseerden.

Voor meer informatie en aanvragen, info@circaso.nl.

Wellicht overbodig om te zeggen, maar wij doen het toch maar 😉
Onze circusartiesten zijn gewone schoolgaande jongeren, dus optreden tijdens schooltijd en/of door de week gaat helaas niet! In het weekend kan natuurlijk wel.


De organisatie en coördinatie worden hoofdzakelijk door vrijwilligers gedaan. Wij beantwoorden aanvragen ca. twee keer per week. 
Dus soms duurt het enkele dagen voordat u reactie krijgt. Wij vragen uw begrip hiervoor.