Circuswerkplaats / circusworkshop tijdens uw evenement

Heeft u een evenement en wilt u ook een leuke circusactiviteit bieden voor de jeugd (en de ouders die ook altijd meedoen)? Een circuswerkplaats is een ideale gelegenheid voor kinderen om allerlei circustechnieken zelfstandig uit te proberen. De circusmaterialen liggen voor het grijpen, de kinderen en ouders kunnen zelf een keuze maken en er is een begeleider aanwezig die let op veiligheid en plezier.

Werkwijze

Als u een circusworkshop of circuswerkplaats (zoals wij het noemen) voor uw evenement reserveert, komt er een begeleider en een assistent van Circaso met circusmaterialen zoals loopkogel, eenwielfietsen, jongleerballen, diabolo’s, jongleerringen en Chinese bordjes. De begeleider en assistent houden toezicht op veiligheid en orde en helpen de deelnemers indien nodig bij de circustechnieken.

De minimale duur van een speelplaats is 1,5 uur, maar u kunt uiteraard ook voor de hele dag reserveren. Wij zijn bijvoorbeeld vaak aanwezig tijdens Koningsdagfestiviteiten, op wijkfeesten, bij evenementen in het Stadhuis en op het Malieveld. Maar ook particulieren schakelen ons regelmatig in voor een leuke activiteit voor de jeugd tijdens een feest.

U regelt: een geschikte locatie (bij activiteiten op straat een uitwijkmogelijkheid in geval van slecht weer), indien het op straat is dranghekken t.b.v. het oefenen van eenwielfietsen, EHBO-voorzieningen.

Wij zorgen voor: circusmaterialen en een begeleider en assistent.

Samen staan wij garant voor een hoop circusplezier.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een circuswerkplaats tijdens uw evenement te combineren met een optreden van onze jonge, getalenteerde circusartiesten.

Voor meer informatie en aanvragen, info@circaso.nl.

De organisatie en coördinatie worden hoofdzakelijk door vrijwilligers gedaan. Wij beantwoorden aanvragen ca. twee keer per week. Dus soms duurt het enkele dagen voordat u reactie krijgt. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Rekenvoorbeeld voor een circuswerkplaats van 5 uur:

circuskosten € 250,-
begeleider voor 5 uur speelplaats, plus totaal 1 uur opbouwen en afbreken 6 uur x € 40,- = € 240,-
assistent voor dezelfde periode 6 uur x € 15,- = € 90,-
reiskosten bij circuswerkplaats in Den Haag € 0,-
totale kosten circuswerkplaats € 580,-

 

Voor een circuswerkplaats – waarbij wij er vanuit gaan dat de doelgroep jeugd tot 18 jaar is – hoeven wij geen BTW te rekenen.