Circuswerkplaats / circusworkshop voor ongeveer 20 deelnemers

Een circuswerkplaats is een ideale gelegenheid voor kinderen om allerlei circustechnieken zelfstandig uit te proberen. De technieken worden kort uitgelegd, waarna ze zelf aan de slag gaan. Er wordt dus geen echte les gegeven! Het is meer een spannende circusontdekkingstocht.

Werkwijze

Als u een circuswerkplaats voor een groep tot ca. 20 deelnemers reserveert, komt er een begeleider van Circaso met circusmaterialen zoals loopkogel, eenwielfietsen, jongleerballen, diabolo’s, jongleerringen en Chinese bordjes. De begeleider legt de technieken kort uit, houdt toezicht op veiligheid en orde en helpt de deelnemers indien nodig bij de circustechnieken.

De minimale duur van een speelplaats is 1,5 uur. De ervaring leert dat 1,5 tot 3 uur voldoende is voor een circuswerkplaats. De circuswerkplaats is voor deelnemers vanaf zes jaar. Indien er door omstandigheden toch jongere kinderen bij zijn, zorgt u zelf voor één op één begeleiding van die kinderen.

U regelt verder: een geschikte locatie (bij activiteiten op straat een uitwijkmogelijkheid in geval van slecht weer), indien het op straat is dranghekken t.b.v. het oefenen van eenwielfietsen, EHBO-voorzieningen, een vrijwilliger (ouder dan 16 jaar) die ondersteunt bij toezicht houden op veiligheid en orde en eventueel de deelnemers helpt bij de technieken. Indien u geen vrijwilliger kunt regelen, komt er een assistent van Circaso mee.

Wij zorgen voor: circusmaterialen en een begeleider.

Samen staan wij garant voor een hoop circusplezier.

Voor meer informatie en aanvragen, info@circaso.nl.

De organisatie en coördinatie worden hoofdzakelijk door vrijwilligers gedaan. Wij beantwoorden aanvragen ca. twee keer per week. Dus soms duurt het enkele dagen voordat u reactie krijgt. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Rekenvoorbeeld voor een circuswerkplaats van 2 uur waarbij wij zelf assistentie meenemen:

circuskosten € 250,-
begeleider voor 2 uur speelplaats, plus totaal 1 uur opbouwen en afbreken 3 uur x € 40,- = € 120,-
assistent voor dezelfde periode 3 uur x € 15,- = € 45,-
reiskosten bij circuswerkplaats in Den Haag € 0,-
totale kosten circuswerkplaats € 415,-

 

Voor een circuswerkplaats voor jeugd tot 18 jaar hoeven wij geen BTW te rekenen. Voor volwassenen rekenen wij 21% BTW.

Circaso-circusworkshop