Circuswerkplaats / circusworkshop met presentatie

U kunt een circuswerkplaats organiseren waarbij u de aanwezige deelnemers laat optreden. Houd er dan rekening mee dat de minimumduur van de circuswerkplaats (het spelen en het oefenen voor de presentatie) 2,5 uur is. Een presentatie duurt ca. een half uur tot een uur, afhankelijk van de grootte van de groep.

Verder geldt dezelfde toelichting als bij de circuswerkplaats voor groepen tot 20 deelnemers en circuswerkplaats voor grote groepen en scholen.

Realiseer u dat een circuspresentatie weliswaar heel leuk is, maar dat het niveau van de circustechnieken over het algemeen erg laag is. 2,5 uur is te kort om b.v. te leren eenwielfietsen of te jongleren. Daarbij komt dat u prestatiedruk/presentatiedruk toevoegt aan de circuswerkplaats. Sommige deelnemers vinden dat leuk, anderen niet.

Wij zorgen ervoor dat iedereen plezier heeft en dat ook de presentatie kort en krachtig is.

U zorgt dan ook voor: een geschikte plek om op te treden, een muziekinstallatie en publiek. En het is natuurlijk fantastisch als de deelnemers verkleed komen en geschminkt worden door u.

Wij zorgen voor: decorschermen, circusmuziek en ondersteuning bij de prestentatie. Bij een groep tot 50 deelnemers kunnen wij ook circuskostuums voor kinderen meenemen.

Ook nu staan wij samen garant voor veel circusplezier en natuurlijk een groot applaus!

Voor meer informatie en aanvragen, info@circaso.nl.

De organisatie en coördinatie worden hoofdzakelijk door vrijwilligers gedaan. Wij beantwoorden aanvragen ca. twee keer per week. Dus soms duurt het enkele dagen voordat u reactie krijgt. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Rekenvoorbeeld voor een circuswerkplaats met presentatie van totaal 4 uur voor 50 deelnemers waarbij u zelf voor vrijwilligers zorgt:

circuskosten € 250,-
twee begeleiders voor 4 uur speelplaats incl. presentatie, plus totaal 1 uur opbouwen en afbreken, plus 2 uur instructie vrijwilligers vooraf 7 uur x € 40,- x 2 personen= € 560,-
reiskosten bij circuswerkplaats in Den Haag € 0,-
totale kosten circuswerkplaats € 810,-

Voor een circuswerkplaats hoeven wij geen BTW te rekenen.