Circusles op uw eigen locatie of in onze circuszaal

Circaso geeft al jarenlang les in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Als onderdeel van het dagprogramma, als onderdeel van het LKP-onderwijs en ook in de naschoolse opvang.

Wilt u ook circuslessen op uw locatie? Of is uw locatie niet geschikt en wilt u liever les in de circuszaal van Circaso? Dat kan beiden. In onze circuszaal zijn de mogelijkheden groter en is de sfeer natuurlijk echt ‘circus’. Maar ook op uw eigen locatie kunnen wij met circusmaterialen komen en daar een serie lessen geven.

Circusles door ervaren circusdocenten

Circuslessen op uw en onze locatie worden altijd gegeven door ervaren circusdocenten. Anders dan bij circuswerkplaatsen is er meer achtergrond nodig in didactiek en circustechniek. Verder bereiden wij het lesprogramma altijd goed voor, zodat de serie lessen altijd een afgerond geheel is. Natuurlijk bij voorkeur met een presentatie aan elkaar of aan publiek (ouders, leerkrachten, medeleerlingen). 

De circuslessen moeten uiteraard wel plaatsvinden in een daarvoor geschikte locatie, zoals bijvoorbeeld een gymzaal. Een kleutergym blijkt vaak te klein. Uiteraard vinden wij het prettig als de docent aanwezig is, maar dat is niet persé noodzakelijk. Als de deelnemers naar onze eigen circuszaal komen, kunnen zij daar hun fietsen plaatsen. Er is ook voldoende parkeerplaats.

 

Voor meer informatie en aanvragen, info@circaso.nl.

De organisatie en coördinatie worden hoofdzakelijk door vrijwilligers gedaan. Wij beantwoorden aanvragen ca. twee keer per week. Dus soms duurt het enkele dagen voordat u reactie krijgt. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Rekenvoorbeeld voor een serie van 10 circuslessen van 1,5 uur in Den Haag:

circuskosten € 150,-
circustrainer 10 lessen x 1,5 uur x € 65,- = € 975,-
totale kosten serie circuslessen € 1.125,-

 

Voor circuslessen aan jeugd tot 18 jaar hoeven wij geen BTW te rekenen.

Circaso-circusles