Aanmelding volwassenen seizoen 2019 – 2020

Dit aanmeldingsformulier is bedoeld voor volwassen leerlingen die in het seizoen 2019-2020 (opnieuw) circusles bij Circaso willen volgen.

Wat moet je doen?

 • Lees de algemene bepalingen hieronder door. Daarin staat info over de praktische kant van de lessen en info over het lesgeld e.d.
 • Vul daarna het inschrijfformulier eronder in.
 • Je kunt kiezen uit Acrobatiek of Arial.
 • Betaal vervolgens het lesbedrag via iDeal, via deze website.
 • Als de betaling gelukt is, is deelname aan de circusles geregistreerd. Je krijgt daarvan dan geen bericht meer.

Heb je vragen of is er iets onduidelijk, mail aan onze administratie.

Algemene bepalingen en informatie circuslessen bij Circaso – lees zorgvuldig door

Welkom bij Circaso, de circuswerkplaats van Den Haag !

Hierna tref je algemene bepalingen en praktische informatie aan over deelname aan de circuslessen.

Proefles, inschrijving & lesgeld

Een proefles is mogelijk, kosten hiervoor zijn 12,- euro. Dit moet contant worden voldaan in de les. Daarna kan ingescheven worden voor een heel seizoen of een strippenkaart worden gekocht van 8 lessen. Bij later instromen en aanschaf van een jaarkaart wordt het lesgeld voor het aantal nog te volgen maanden naar ratoe in rekening gebracht – de juiste prijzen staan dan op het inschrijfformulier. De strippenkaart dient gebruikt te worden binnen een periode van 10 weken (vakanties niet meegerekend).
De gevolgde lessen worden door de trainer bijgehouden. In de schoolvakanties en op feestdagen worden geen lessen gegeven. Het jaaroverzicht van de lessen is te vinden op de website.
Ooievaarspaskorting is 50% indien Circaso de eerste culturele activiteit is. De korting geldt alleen voor een jaarkaart, niet voor de strippenkaart. De Ooievaarspas wordt in de les gescand. Restitutie van het lesgeld wordt niet verleend.

Circuslessen

Trainen gebeurt in sportkleding. Geen sierraden of kauwgom tijdens de les. Mobiele telefoons uit. Je wordt verzocht op tijd aanwezig te zijn. Houd rekening met omkleden, dus kom vijf minuutjes eerder. Lessen kunnen niet ingehaald worden.
Kleding, schoenen e.d. die achterblijven na de les, worden twee weken bewaard. Spullen die na twee weken niet opgehaald zijn, worden naar de kringloopwinkel gebracht.
Soms worden er foto’s of video’s gemaakt voor promotie van de circuslessen. Met ondertekening van dit formulier geef je aan geen bezwaar te hebben. Indien dit wel het geval is, verzoeken wij je vriendelijk dit onderaan aan te geven.

Aansprakelijkheid

Circaso is voor aansprakelijkheid o.a. verzekerd via De Haagse Polis. De aansprakelijkheid van Circaso, de trainers, medewerkers en vrijwilligers is beperkt tot de dekking van deze aansprakelijkheidsverzekering. Iedere verdere aansprakelijkheid is uitgesloten.

Voor extra informatie, b.v. over circusfeestjes, (school)projecten, optredens, kun je ook kijken op deze website.
Voor verdere vragen over circuslessen kun je per e-mail contact opnemen, circusles@circaso.nl.

AANMELDEN & BETALEN

 • Inschrijving volwassenen

  Vul onderstaande gegevens in, vink aan dat je akkoord gaat met algemene bepalingen (hierboven beschreven) en betaal vervolgens het lesgeld online via iDeal.
 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • 0,00 €
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.